Druktemakers en NaMaCo

uitstel executie3uitstel executie1NaMaCo is een succesvolle nationale makelaar, waarbij steeds meer makelaars zich aansluiten. De huisstijl voor NAtionaalMAkelaarsCOllectief is mede ontwikkeld door Druktemakers. De directeur van NaMaCo is Alex van Keulen, de makelaar van het TV programma "Uitstel van Executie" met Martijn Krabbé. Op dit moment hebben 17 makelaars zich aangesloten en het interieur van de kantoren wordt in NaMaCo-stijl gebracht d.m.v. textielframes, full-color behang en het logo van NaMaCo (gelaserd uit 5cm dik piepschuim). Ook het drukwerk zoals briefpapier, brochures etc. wordt door ons verzorgd.

Alex van Keulen is al jaren klant bij ons. Hij is vroeger gestart in Heerenveen en het hoofdkantoor is nu gevestigd in Almere. We hebben de hele ontwikkeling van NaMaCo meegemaakt en het is een jarenlang proces geweest om tot deze makelaarsformule te komen.

In 2012 hebben we meegewerkt aan een uitzending van Uitstel van Executie. Starring: MarkJan. Voor deze uitzending hebben we flyers en een spandoek met kar geleverd, waarop een huis in Lelystad te koop werd aangeboden. De woning was inderdaad binnen 1 dag verkocht!

 

 

 

Comments are closed.