Snijlogo’s

of teksten worden per stuk gesneden uit een foliekleur en per kleur op de kleding geperst. Borst- en/of ruglogo’s in 1, 2 of 3 kleuren. Wasbaarheid: De kleding kan gewassen worden tot 40 graden. Door de kleding NIET in de droogtrommel te drogen, wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Geschikt voor aantallen tot ongeveer 25 stuks. Prijs: Borstlogo in 1 kleur:  5,- / Borstlogo in 2 kleuren: 6,25. Ruglogo in 1 kleur: 8,50 / Ruglogo in 2 kleuren: 10,25. Prijzen zijn excl 21% BTW.

Transfers

Transfers zijn geschikt voor grotere aantallen (vanaf ongeveer 25 stuks). Ze zijn wasbaar tot 90 graden! De minimale afname is 25 stuks per logo. Niet meteen 25 stuks nodig? Geen probleem, ze kunnen bij ons op voorraad blijven liggen. Transfers zijn aanmerkelijk voordeliger dan snijlogo’s, de prijs is afhankelijk van het aantal kleuren, grootte en het aantal logo’s. Prijs op aanvraag.

Zeefdruk

Voor nóg grotere aantallen ( v.a. ongeveer 100 stuks) is zeefdrukken de voordeligste optie. De inkt wordt in de kleding gedrukt en is zeer duurzaam. Prijs is afhankelijk van aantal kledingstukken, aantal kleuren en voorzijde en/of achterzijde bedrukken. Prijs op aanvraag.

Borduren

Tenslotte is ook borduren ook een fraaie optie. Borduringen kunnen op vele plaatsen worden aangebracht zoals Mouw, rug, borst, kontzak, enz. en zijn zeer duurzaam. Prijs op aanvraag.

we werken voor onder andere:

Hulp nodig? Geef ons een sign.

Neem contact op en wij zullen u graag verder helpen.