Nieuwe fase voor Druktemakers na overname door Haan Reclamewerk

Op de foto Christiaan de Jong (links) en Willem Steegstra (rechts).

Druktemakers Heerenveen is in twintig jaar tijd uitgegroeid tot een creatief signbedrijf met veel vakmanschap en een trouwe klantenkring in de regio. Voor Haan Reclamewerk BV uit Stiens vormden we daarmee een aantrekkelijke aanvulling op de bestaande groep bedrijven. De overname past in de ambitie om samen sterker te worden en steeds meer producten en diensten ‘in-house’ aan te bieden. Met de overname komt er ook een groter bedrijfspand, de vaste contactpersonen verhuizen mee.

In 2022 nam Haan Reclamewerk al twee andere reclamebedrijven in de regio over. Nu is Druktemakers dus ook aan boord gekomen. Onze specialismes zijn een waardevolle aanvulling op de productportfolio van de groep. Ook zien de directies van alle bedrijven veel overeenkomsten in de bedrijfscultuur en zijn de extra vakmensen meer dan welkom om aan de wensen van de markt te voldoen. Samen met de vorig jaar overgenomen Sign & Media Groep (ook uit Heerenveen) bundelen we onze krachten en gaan we naar een nieuwe locatie langs de A7 in Heerenveen. We vullen elkaar prima aan en het voelde vanaf het begin gewoon goed, win-win! Voor onze klanten zit de winst in de toegenomen productiecapaciteit, natuurlijk geholpen door de mensen en machines in Stiens. Kortom, profiteren van de nieuwste mogelijkheden in sign- en printwerk en intern soepel opschalen bij extra drukte.

Op het nieuwe adres gaan we verder onder de naam Druktemakers Reclamewerk BV. De nieuwe organisatiestructuur wordt gefaseerd uitgerold zodat klanten gewoon op de vertrouwde contactpersonen en korte lijntjes kunnen rekenen. De verhuizing naar Businesspark Friesland-West 25-A staat gepland voor half januari 2023. We hebben er zin in!

Gebruik voor al uw vragen rond deze overname of bel ons op 0513 64 06 37. Bij Haan Reclamewerk is commercieel directeur Christiaan de Jong het aanspreekpunt, hij is bereikbaar via 085 05 09 200.

Vanaf 18 januari is dit ons nieuwe adres:
Businesspark Friesland-West 25-A
8447 SL Heerenveen

Natuurlijk staan we zonder onderbreking klaar voor al uw opdrachten!

Met vriendelijke groet,
Team Druktemakers Heerenveen

Download hier het persbericht.

we werken voor onder andere:

Hulp nodig? Geef ons een sign.

Neem contact op en wij zullen u graag verder helpen.