Vacature monteur / reclamewerker Druktemakers Reclamewerk BV

Standplaats: Heerenveen

Wil je van het monteren van binnen- en buitenreclame graag jouw dagelijkse werk maken? Werk je van nature nauwkeurig en beschik je over voldoende technisch inzicht? Lijkt het je mooi om te werken voor een succesvol signing bedrijf? Wij zijn op zoek naar reclamewerkers, monteurs, starters op de arbeidsmarkt of mensen die graag willen omscholen naar het afwisselende reclamevak.


Druktemakers Reclamewerk BV
Onze naam klinkt vertrouwd maar is toch nieuw. We zijn ontstaan uit een fusie van Druktemakers en de Sign & Media Groep. Twee creatieve signmakers uit Heerenveen die sinds 2022 onder de Haan Reclamewerk groep uit Stiens vallen. We brengen riante ervaring in ambachtelijk reclamewerk samen en bedienen daarmee veel vaste klanten op het gebied van bedrijfskleding, belettering, reclamevlaggen, gevelbelettering, noem maar op. Elke opdracht begint met een eerlijk advies, gevolgd door een zorgvuldig uitgewerkt ontwerp en een kostenbewuste uitvoering. We hebben een geweldig team dat ook echt de tijd neemt om klanten te leren kennen, alles voor het beste resultaat!

Functieomschrijving
In deze fulltime functie draai je mee op onze afdeling productie. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het monteren van reclamewerk voor binnen en buiten. En dat kan van alles zijn; gevelreclame, lichtreclame, voertuigreclame en beursstands. Je doet samen met een geweldig team van grafisch vormgevers, printoperators, reclamewerkers en monteurs in onze moderne en schone werkplaats in Heerenveen.

Wat vragen we van je?
• De drive om het vak van reclamewerker te leren;
• Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker niet verplicht;
• Bereidheid om te leren en jezelf verder te ontwikkelen;
• Een enthousiaste en flexibele werkhouding;
• Je weet van aanpakken en voelt je één met het team;
• Schoolverlaters, beginners op de arbeidsmarkt en omscholers zijn van harte welkom.

Dit kan Druktemakers Reclamewerk jou bieden
• Een prettige en schone werkomgeving op onze locatie in Heereveen;
• Team van acht ontzettend leuke en gemotiveerde collega’s;
• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
• Een vrijdagmiddagborrel en onvergetelijke bedrijfsuitjes;
• Een goed salaris conform Sign-cao.

Geïnteresseerd in deze functie, kom maar op!
Geïnteresseerd in deze functie? Maak dan nu meteen je interesse kenbaar door je CV + motivatie te mailen naar . Een uitgebreide sollicitatiebrief is niet nodig. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw motivatie om bij ons te komen werken. Persoonlijk kennismaken met een goede kop koffie is wat ons betreft dan ook een uitstekend idee.
Heb je na het lezen van deze vacature vragen, leg ze dan voor aan Dirk Kwakkel op 06 55 49 55 25 of stuur een mail naar .
we werken voor onder andere:

Hulp nodig? Geef ons een sign.

Neem contact op en wij zullen u graag verder helpen.